EVANGELISCHE GEMEENTE NARDUS
schaduw boven


Afbeelding voor de begin pagina

CONFERENTIE

IN VERBAND MET HET CORONA VIRUS IS DE PROFETISCHE CONFERENTIE TOT NADER ORDER UITGESTELD.


PROFETISCHE CONFERENTIE MET
O.A. ISABEL ALLUM

Plaats: Nassaukade 1, Beilen

God doet iets in Noord Nederland! Deze PROFETISCHE conferentie bij Evangelische Gemeente Nardus in Beilen is door God Zelf geleid! Zeer bijzonder!

De sprekers zijn Isabel Allum uit Toronto en Thrainnn Skulason uit Ijsland. Steve Tebb, van Catch The Fire Church uit London, zal de aanbidding verzorgen.

Isabel Allum:

Het hart van de Vader dienen is de beste manier om te beschrijven waarop Isabel in de profetische prediking handelt. Ze heeft een zeer sterke, diepe en krachtige openbaring van de liefde van de Vader, wat duidelijk is in haar leer, bediening en karakter. Ze leeft in en benadrukt intimiteit met de Vader als de grootste sleutel om zijn koninkrijk hier vandaag te ontgrendelen.

Thrainn Skulason:

Thrainn Skulason, is een bekende profeet in IJsland. Jarenlang heeft hij de wereld rondgereisd, lesgegeven, toegerust, getraind, Gods plannen verklaard over steden en naties terwijl hij daarbij Gods koninkrijk vrijzet. Hij heeft grote autoriteit om vrijheid, leven en opstandingskracht in ons midden te brengen. Hij zet ook Gods transformerende woorden vrij in individuen, leiders, kerken en bedieningen, brengt bestemming en identiteit opnieuw samen, opent deuren waar er geen deuren zijn. Zijn bediening vloeit voort uit een diepe intimiteit met God en daarom wordt het gekenmerkt door een sterke stroom van het hart en de liefde van de Vader. Hij draagt een diepe passie voor de Heilige Geest en predikt naast HEM met nederigheid, autoriteit en groot mededogen voor de prachtige bruid van onze Heer.

Steve Tebb, aanbiddingsleider in de UK:

Steve heeft een geweldig hart voor aanbidding van God, hij voert je mee om door aanbidding in vuur en liefde voor God te komen. Deze aanbidding leidt tot genezing, bevrijding, transformatie en vernieuwing door de glorie van de aanwezigheid van de Vader.

Kortom: bijzondere sprekers, geleid door God Zelf! Dit mag je niet missen!

Kosten zijn 75,00 euro per persoon voor de hele conferentie. Registratie is alleen mogelijk voor de gehele conferentie.

Wees welkom, we zien naar je uit!

afb1

afb1

afb1
schaduw onder